Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Kto z Lechii może odejść, a kto zostanie dłużej? Do kiedy są ważne kontrakty?

NOWE
Kto z Lechii może odejść, a kto zostanie dłużej? Do kiedy są ważne kontrakty?

Kolejne trzęsienie ziemi w małopolskim PiS. "Decyzja prezesa Kaczyńskiego"

NOWE
Kolejne trzęsienie ziemi w małopolskim PiS. "Decyzja prezesa Kaczyńskiego"

Polecamy

Loki na skarpetki podbijają sieć. Zobacz, jak łatwo uzyskać piękny skręt

NOWE
Loki na skarpetki podbijają sieć. Zobacz, jak łatwo uzyskać piękny skręt

Domowe lody z mascarpone to niebo w gębie. Wystarczy zmieszać kilka składników

Domowe lody z mascarpone to niebo w gębie. Wystarczy zmieszać kilka składników

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

NOWE
Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy